La cosa va així...
PREGUNTA 1 (lloc de procedència)
El fromage Le Saint Marcellin deu el seu nom a la vila homònima (resposta A) que pertany a la vall de Vercors situada al departament d'Isère que al seu temps pertany a la regió de Rhône-Alpes (resposta C). Per qui tingui encara dificultats de localització: França.
PREGUNTA 2 (matèria prima d'elaboració)
Com a dada anecdòtica cal dir que "l'estimat pudent" era realitzat originàriament amb llet crua de cabra (resposta A) tot i que en la actualitat es comercialitza la realitzada amb llet crua de vaca (resposta B).
PREGUNTA 3 (història)
Només un frikie del fromage pot saber que "Le Saint Marcellin Olympique Lyonnais" existeix (resposta A). Però sembla que, a hores d'ara (veient les respostes), tothom sap l'origen real del Saint Marcellin (resposta B).
Altres dades d'interés:
TEMPERATURA: treure de la nevera 15 minuts abans de consumir.
TABLA IDEAL: Camembert, Livarot, Saint Marcellin, Mimolette i pasta fresca aromatitzada amb fines herbes.
VI D'ACOMPANYAMENT: un vi "rouge de Bourgogne". Per exemple un Hautes Côtes de Nuits (uns 20 euros) o un Givry (de 20 a 25 euros).
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Aquest sóm els que ens esperen pel proper Wacbtak?? Posem data!!!
Per si les mosques com demà, o avui dintre d'unes hores, estarem per Donosti, ja portarè algún Txacoli per fer aperitius...
salut i b/v-icis
Publica un comentari a l'entrada